سفارش تبلیغ
صبا ویژن
  • Slide1
  • Slide2
  • Slide3

همانطور که می دانید میکروب ها و ویروس ها موجودات بسیار ریز زنده ای هستند که در هوا و بدن انسان ها و روی هر سطحی میلیون ها و میلیاردها میکروب و ویروس وجود دارند.این موجودات با میکروسکوپ قابل مشاهده هستند و با جشم مسلح قابل دیدن نیستند.و عامل بسیاری از بیماری ها نیز میکروب ها و ویروس ها هستند و بسیاری از میکروب های مفید نیز وجود دارند که فواید بسیاری برای انسان دارند مثلا نوعی میکروب مسئول تبدیل شیر به ماست و پنیر است.بسیاری از میکروب های مفید نیز در معده ما و سایر انسانها زندگی می کنند که به بدن ما در هضم غذاها کمک می نمایند.علاوه بر باکتری ها موجودات میکروسکوپی ریزی مانند انگل ها و قارچ ها نیز وجود دارند که باعث بیماری می شوند.

نخستین بار ابن سینا حدس می زد که بیماری ها ناشی از موجودات دیگری باشد ولی اولین میکروب شناس جهان آنتونی فیلیپس فان لیوونهوک نام داشت که در قرن شانزده و هفده میلادی می زیسته است که لقب پدر میکروب شناسی و نخستین میکروب شناس جهان لقب گرفت.و در نهایت بشر د قرن هفدهم به وجود میکروب ها و در قرن بیستم به وجود ویروس ها پی برد.

 

در سوره  الحاقة آیات 35 تا 40 به وجود موجوداتی اشاره شده است که دیده نمی شند:

فَلَیْسَ لَهُ الْیَوْمَ هَاهُنَا حَمِیمٌ ?35?وَلَا طَعَامٌ إِلَّا مِنْ غِسْلِینٍ ?36?لَا یَأْکُلُهُ إِلَّا الْخَاطِؤُونَ ?37? فَلَا أُقْسِمُ بِمَا تُبْصِرُونَ ?38?وَمَا لَا تُبْصِرُونَ ?39?إِنَّهُ لَقَوْلُ رَسُولٍ کَرِیمٍ ?40?

پس امروز او را در اینجا حمایتگرى نیست (35)و خوراکى جز چرکابه ندارد (36)که آن را جز خطاکاران نمى‏خورند (37) پس نه [چنان است که مى‏پندارید] سوگند یاد مى‏کنم به آنچه مى‏بینید (38)و آنچه نمى‏بینید (39)که [قرآن] قطعا گفتار فرستاده‏اى بزرگوار است (40)

ممکن است عده ای این مساله را مطرح کنند که این موجوداتی که دیده نمی شوند جن ها هستند در پاسخ باید گفت که در آیه 36 به وجود غذای کثیفی اشاره شده است که به خطاکاران داده می شود و سپس به وجود موجوداتی که دیده می شوند یا نمی شوند اشاره شده است.بی شک غذای فاسد و کثیف بهترین محیط برای رشد باکتری ها و ویروس ها است که با چشم عادی دیده نمی شوند. 

قابل ذکر است عکس بالا یکی ازبهترین آثار هنرمند عزیز شهرمان آقای جعفرعلی سروی می باشد




      

قران کریم در آیه 12 سوره رعد می فرماید:

هُوَ الَّذی یُریکُم البَرقَ خَوفاً و طَمَعاً و یُنشِیءُ السَّحاب الثِّقال.


او کسی است که برق را به شما نشان می دهد که هم مایه ی ترس است و هم امید، و ابرهای سنگین ایجاد می کند.

و همچنین خداوند در سوره ی نور ایه 43 می فرماید :

اَلم تر أنَّ الله یُزجی سَحابا ًثمَُ یُولِّفُ بَیَنهُ ثُمَّ یجَعَلُهُ رُکاماً فَتَریَ الوَدَق یَخرُجُ مِنَ خِلالِهِ و یُنَزَّلَ مِن السَّماءِ... .

آیا ندیدی خداوند ابر ها را به آرامی می راند،  سپس بین آن ها پیوستگی و اتصال برقرار می سازد، سپس ازآن ها  را یکی برروی  دیگری انبوه می نماید، سپس باران را می بینی که از لابلای آن خارج می شود؟...(نور/43)

برخی از محققان می گویند منظور از پیوستگی (یولفّ)در آیه فوق ،ایجاد الکتریسیته است که خبر نوید بخش نزول باران را به انسان می دهد و بر اثر برخورد ابر هایی که دو بار منفی و مثبت دارند تخلیه ی الکتریکی به صورت نور و غرش ظاهر می شود.

همان طور که بیان شد ابر ها دارای نیروی الکتریسیته هستند. این واقعیت علمی را فرانکلین برای نخستین بار در سال 1752 به ثبوت رسانید و دانشمندان پس از او به تعمق و تأمل بیشتری در باب پیداش ابر ها و انحاءِ گوناگون آن پرداختند.

یکی از پژوهشگران آیات قرآنی درباره ی رعد و برق می نویسد :امروز مسلم شده که جریان رعد و برق مربوط به تخلیه ی الکتریکی است که بین دو قطعه ی ابر با الکتریسیته های مختلف حاصل می شود و در واقع همان طور که وقتی دو سیم برق به هم نزدیک شود جرقه ای می زند که هم دارای صدا و حرکت است، همین معنی در میان ابر ها رخ می دهد  :
 

 

 

((برق))جرقه ی عظیم ان است و رعد صدای جرقه ی ان است . این نکته نیز جالب توجه است که در همان حال که ابر های متراکم تا نزدیکی های زمین را می پوشانند  و هوا تاریک میشود و صدای غرش رعد و روشنایی برق شنیده و دیده می شوند تند بالاهای بالابر سبب می گردد که ابرها حامل دانه های درشت و فراوان شوند و بسیار ثقیل و سنگین گردند.

این واقعیت همان چیزی است که درآیه 12سوره ی رعد گذشت (و یُنشِیَء السَحابِ الثِّقالِ)یعنی ابر های سنگین ایجاد می کند.

دکتر موریس بوکای دانشمند تازه مسلمان شده ی فرانسوی یکی دیگر از پژوهشگران قرآن است که چندین سال از عمر خود را صرف تحقیق در آیات نموده است.وی درباره ی آیات فوق که مطابق دانش امروزقلمداد کرده است چنین می نویسد :در این دو آیه از همبستگی آشکار میان دو تشکیل ابرهای حامل باران و تگرگ و تولید برق و صاعقه سخن گفته می شود در اولی میل و اشتیاق وجود دارد زیرا مفید فایده است ،و دومی باعث ترس و خوف است وفرود امدنش دارای تابع اراده وتصمیم کامله ی خداوند است. رابطه ی میان این دو پدیده مطابق با اطلاعاتی است که که در حال حاضر از الکتریسته جوی داریم.

 مطلب شگفت انگیز دیگر از آیات علمی قران درباره ی مقدار ثابت نزول قران در سطح جهان است.دانشمندان علم جهان شناسی که همین چند دهه ی اخیرموفق به ثبت و ضبط باران نازل شده درسطح جهان شده اند،می گویند :  درهر ثانیه بر روی کره ی زمین 17میلیون تن باران می بارد که مساوی با 536 تریلیون (536000 میلیارد )    تن در سال است و این رقمی است ثابت و لا متغیر.



 

  ادامه مطلب...