کوازار ها جزو روشن ترین اجسام جهان هستند که گاهی روشنایی آنها به بیش از دو تریلیون برابر ورشید می رسد.در واقع به نظر می رسد یک منبع عظیم امواج الکترومغناطیسی هستند . نور ساتع شده از آنها معادل صدها کهکشان است.
در مورد کوازار ها فرضیه هایی وجود دارد که سالانه جرمی معادل هزاران ستاره را می بلعند.

در آیه 35 سوره نور به وجود اجرامی درشان تر از تاره ها در هان اشاره شده است:
خدا نور آسمانها و زمین است مثل نور او چون چراغدانى است که در آن چراغى و آن چراغ در شیشه‏اى است آن شیشه گویى اخترى درخشان است که از درخت‏ خجسته زیتونى که نه شرقى است و نه غربى افروخته مى‏شود نزدیک است که روغنش هر چند بدان آتشى نرسیده باشد روشنى بخشد روشنى بر روى روشنى است‏ خدا هر که را بخواهد با نور خویش هدایت مى‏کند و این مثلها را خدا براى مردم مى‏زند و خدا به هر چیزى داناست (35)
نکته دقیق دیگری که در قرآن به آن اشاره شده است وجود روغنی است که آتشی به آن نرسیده است.در بیشتر قسمت های فضا بعلت عدم وجود اکسیژن همجوشی هسته ای وجود ندارد و با استفاده از واکنش هیدروژن فشرده و تولید هلیوم این فرآیند انجام می شود که کاملا با سوختن آتش فرق دارد ولی نور و انرژی تولید می کند.
همچنین عبارت نور بر نور و چراغ شیشه ای نیز می تواند بر تصویر کلی کوازار ها نیز دلالت بکند زیرا کوازارها دارای یک لنز گرانشی هستند که لایه ای از نور که روشن تر است بروی کل نورها قرار دارد و مانند یک سیاهچاله باعث تراکم تر شدن آن می شود
بر طبق نظریه گرانشی انشتین لنز گرانشی می تواند نور را منحرف کند در قرآن نیز به این نور تحت عنوان نور درون شیشه اشاره شده است  و شیشه نیز می تواند نور رامنحرف کند. .

 

http://miraclesofthequran.persiangig.com/space/nor.jpg